7 motive pentru care ar trebui să faci o anti-rezoluție pentru Anul Nou | Partea a II – a

  1. Nu mai spune “da” tuturor!

Dacă sunteți genul de persoană care consideră că trebuie să spună “nu” nimănui, aceasta ar putea fi anti-rezoluția perfectă pentru dvs.

Dorința de a face plăcere tuturor este o calitate frumoasă, dar trebuie să o țineți sub control. Dacă nu aveți grijă de dvs. și spuneți da pentru toată lumea vă împiedică să faceți propriile progrese (care, în cele mai multe cazuri, vă vor ajuta să-i ajutați pe alții mai mult), este timpul să nu mai spuneți da tuturor.

  1. Încetează să mai trăiești in social media

Indiferent care este otrava ta, social media poate literalmente prelua viața ta dacă îți permite acest lucru. Cu toate acestea, să adune like-uri, adepți și să fii la curent cu cercul tău social nu te va face mai fericit. De fapt, probabil că va face invers.

Așadar, dacă ai terminat să îți învârti roțile și vrei să începi să investești cu adevărat în tine în 2020, atunci aceasta ar putea fi anti-rezoluția ta perfectă.

  1. Nu va mai scuzati

Dacă ai tendința de a oferi scuze pentru acțiunile tale sau pentru comportamentul celorlalți, decide să nu mai permiti scuzelor să dețină puterea asupra vieții tale.

Scuzele sunt o pantă alunecoasă. În momentul în care îi dai unul, te convingi că puterea este în afara controlului tău și că nu poți face atât de mult pentru a-ți ajuta circumstanțele. Dar de îndată ce scuzele se opresc și vă asumați responsabilitatea, vă luați puterea înapoi – și lucrurile se schimbă în bine.

  1. Nu mai amâna

Există lucruri pe care ai vrut să le faci în 2018, pe care ori nu le-ai făcut niciodată sau ai făcut doar progrese lente, treptate, atunci când ai fi putut ajunge mult mai departe?

Dacă vă descoperiți lucruri importante timp de săptămâni înainte de a lua măsuri, faceți rezoluția dvs. pentru a lupta împotriva acestei amânări și pentru a vă infuza viața cu un anumit sens și un scop.