5 obiceiuri zilnice pe care le putem fura de la Nicole Kidman

O cunoașteți cel mai recent pentru performanța sa premiată în serialul de succes HBO Big Little Lies – dar actrița și producătorul australian-american Nicole Kidman a câștigat publicul de zeci de ani.

Spectacolele lui Kidman au câștigat două premii Primetime Emmy, cinci premii Globul de Aur și un premiu Oscar. De când a intrat în business-ul de show-uri la începutul anilor 1980 în țara de jos, ea a devenit una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume, precum și una dintre cele mai influente persoane.

Cu roluri principale în multe filme iconice, inclusiv Batman Forever, Eyes Wide Shut, The Hours, Moulin Rouge, Cold Mountain, Stoker și nenumărate altele, valoarea sa netă s-a ridicat la 130 de milioane USD. Pe lângă recunoștințele sale în carieră, a fost și ambasador de bunăvoință pentru UNICEF din 1994 și pentru UNIFEM din 2006.

Lăsați-vă obiceiurile și mantrele lui Nicole Kidman să vă inspire:

1. Merge pe ritmul propriului tambur
Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, pentru Kidman a fost clar că nimic nu s-a schimbat deloc de când a început să joace acum 30 de ani.

Nu numai că marșează la ritmul propriului tambur, ca să zic așa, dar, mai important, este atentă la proiectele sale și le selectează doar pe cele cu care coincide. În acest fel, ea se descrie foarte stângace cu un gust ciudat.

„Am făcut filme ciudate și am făcut lucruri atât de obtuze, la care m-am angajat pentru că îmi place arta performantă și nu se conformează cu ceea ce toată lumea așteaptă de la tine. Nu cred în termeni normali ”, a spus ea pentru Vogue.

Poate că soțul ei, cântărețul compozitor Keith Urban, o descrie cel mai bine: „Nu ești așa de mainstream”.

Kidman consideră că este important să faci doar acele lucruri care te reprezintă.

2. Vede frica – și trece prin ea
Crescând, mama lui Kidman a contestat totul: fiica ei, sistemul, orice. Acest lucru i-a oferit lui Kidman o coloană vertebrală și a ajutat-o ​​să dezvolte o relație diferită cu frica decât ar putea experimenta majoritatea oamenilor.

Deși, într-un interviu acordat lui Vogue, a recunoscut că uneori și-ar fi dorit să aibă o mamă care ar fi răsfățat-o și i-ar fi spus că este minunată, dar a crescut o femeie care era hotărâtă să împingă orice – inclusiv acele experiențe care o speriau cel mai mult.

Chiar și așa, pe Kidman nu se vede ca fiind neînfricată, ci mai degrabă ca pe cineva care se teme uneori.

3. Ea deține greșelile și succesele sale
Dacă îi întrebați pe cei care au găsit cel mai mult succes și pace în viața lor, nu va fi pentru că au o pace interioară curată. De asemenea, nu se va datora faptului că au luat deciziile corecte sau au rămas mereu doar în siguranță. Mai degrabă, este vorba de oameni precum Kidman cărora nu le este frică să fie oameni – atât în ​​perioadele bune, cât și în cele rele.

4. Ea simte totul, pe ecran și în afară
În fiecare relație excelentă, există un echilibru de personalități. Pentru Kidman și Urban, același lucru ar putea fi spus – chiar dacă aceasta crede că soțul ei este mai ușor să simtă ceva și să îl lase să meargă așa.

Cât despre Kidman? Ea a spus pentru Vogue că nu „degresează” ceea ce prelucrează și își permite să fie vulnerabilă și reală. „Spune că sunt un actor și este doar un interpret, un extrovertit. Se ridică pe scenă și se conectează cu publicul său în fiecare seară prin cântece, bucurie și dragoste. Întunericul nu este o parte uriașă a artei sale ”, a explicat ea.

5. Ea recunoaște frumusețea timpului
Când parcurgeți capitolele vieții voastre, există întotdeauna momente marcante care se redau. Dar, pe măsură ce adunați mai multe lumânări pe tortul de ziua ta, ai putea simți ca și cum timpul a fost cea mai mare binecuvântare dintre toate.

Cel puțin așa este cazul lui Kidman, care i-a mărturisit la Vogue că totul devine mai semnificativ pe măsură ce îmbătrânim. „E o nebunie. Big Little Lies înseamnă mai mult. Succesul lui Lion înseamnă mai mult decât succesul lui Moulin Rouge. Când ești tânăr, ai o abordare ușoară pentru tot. Știu ce este Vogue în lume. Este o instituție, și să fi fost pe ea este „wow!”