3 adevaruri despre aragaz 

Gatitul nu depinde in mod deosebit de flacara aragazului, insa cu siguranta preparatele raw vegane nu concureaza cu gustul exceptional al supei de pui sau al cartofilor prajiti de care suntem dependenti. Cu toate ca scopul principal al aragazului este, evident, acela de a ne ajuta sa ne asiguram hrana de zi cu zi, acesta se poate dovedi si extrem de versatil si util in intretinerea diverselor hobby-uri pe care le avem.

Gatitul inlatura stresul

Cine nu a auzit ca gatitul este un prilej de relaxare, nu stie nimic. Si, nu, nu exageram cu absolut nimic. In timpul gatitului, toata atentia se focalizeaza in mod deosebit asupra tocatului, maruntitului si amestecatului in preparat pana in utlimul moment, ceea ce va tine mintea ocupa, departe de gandurile care nu va dau liniste nici la serviciu, nici acasa.

Mancarea este mai delicioasa atunci cand se prepara la flacar

Este adevarat ca se recomanda ca alimentele sa se consume in stare naturala, cruda, furnizand in acest fel elementele esentiale pe care le cuprind. Cu toate acestea, cine se declara extaziat dupa morcovi cruzi, sushi a la longue si spaghete din dovlecei? In plus, este important sa ii furnizam organismului proteinele din carne de care este dependent, ori carnea de pui, vita, porc sau orice alt tip de carne nu se poate consuma in stare cruda, cu exceptia preparatelor specifice bucatariilor superioare.

Preparatele congelate sunt gata rapid

Intocmai pentru ca nimeni nu mai are suficient timp la dispozitie pentru a gati zi de zi, preparatele congelate au fost gandite in ideea de a udegreva persoanele ocupa de grija alimentatiei. Tot ce pretind aceste produse este sa fie asezate in tigaie si lasate sa se gateasca timp de cateva minute. Ce poate fi mai simplu? In plus, consumarea lor in stare naturala nu este deloc recomandata, fiindca nu se cunosc exact conditiile in care acestea au fost sigilate, astfel ca riscati sa va treziti cu neplaceri care va pot trimite direct la spital. Prin gatire, insa, orice fel de microb sau bacterie se distruge, astfel ca va puteti bucura linistiti de gustul fantastic al preparatelor.

Asadar, aragazul nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie, indiferent ca sunteti vegani sau carnivori infocati. Alegeti o alimentatie echilibrata si includeti in dieta zilnica sursele de proteine si vitamine de care corpul vostru are nevoie. Preparatele congelate se prepara extrem de usor, iar deserturile pe baza de lapte si cacao va sunt la indemana in orice moment.