12 întrebări intuitive care vă vor ajuta să vă planificați anul

dreams

Ianuarie poate fi o lună dificilă, mai ales când există presiune atât de mare pentru a deveni o nouă versiune a dvs. Am pierdut numărul de e-mail-uri pe care le-am primit despre sănătate și fitness și, deși acest lucru este un lucru pozitiv, eu personal găsesc că anul nou este una dintre cele mai grele momente pentru a pune în aplicare schimbarea.

În loc să fac rezoluții de anul nou, îmi place să folosesc luna ianuarie pentru a face un pas înapoi și pentru a evalua, să visez, să explorez, să fac planuri, să încerc lucrurile, să creez și să mă distrez.

Dacă nu ați luat în considerare ceea ce doriți din 2019, acum este un moment minunat pentru a vă explora gândurile și a crea câteva intenții pentru anul care vine. Făcând acest lucru, puteți găsi că sunteți în măsură să setați câteva obiective pozitive pline de scop, împlinire și bucurie.

Reflectă, visează, creează și crește

Astăzi împărtășesc câteva întrebări pentru a vă face să vă gândiți la 2019 cum doriți să vă planificați anul. Pentru a face acest lucru, luați pur și simplu un stilou, o hârtie și fîceți-vă puțin timp să vă gândiți la viața dumneavoastră. Gândiți-vă la un an nou ca o pânză necompletată, fără limite și restricții, și încercați să nu treceți prea mult la întrebări, ci pur și simplu să observați ce curge din inimă și din intuiție. Uneori ne putem surprinde cu ceea ce se întâmplă atunci când ne oprim, ne uităm în interior și facem un moment pentru a visa visul.

Reflectați

Ce se simte bine în viața dvs. chiar acum?

Ce vă aduce fericiți, mulțumiți și bucuroși?

Ce (dacă este ceva) vă ajută să învățații, să dezvoltați și să creșteți?

Vreți ceva în viața dumneavoastră acum?

Există ceva care nu funcționează sau nu se simte bine?

Există ceva care vă scade energia, motivația și timpul?

Vis

Cum doriți ca anul să arate și să simțiți?

Cum doriți ca zilele dvs. să arate și să simțiți?

Aveți o viziune de ansamblu pentru anul 2019?

Creați și creșteți

Cum vă veți crea viziunea dvs. din 2019?

Există un citat, afirmație, mantra sau cuvânt care vă ghidează?

Ce doriți să obțineți în cursul anului?

Trăind din inimă

Obiectivele acționează ca marcatori blandi pentru a ne ajuta să rămânem pe drumul cel bun și să creăm obiceiuri de îngrijire. Puteți seta un obiectiv în orice moment, nu trebuie să fie un an nou sau chiar o săptămână nouă, încercați doar să vă deplasați cu ceea ce vă convine și să vă bucurați de călătorie.